Nagy Ajtony Ügyvédi Iroda csapata Nagy Ajtony Ügyvédi Iroda csapata

Rólunk

A Nagy Ajtony Ügyvédi Iroda 2004-ben alakult, és alapítása óta Magyarország legjelentősebb média, építőipari, befektetési és mezőgazdasági vállalatai részére végez napi szintű jogi tanácsadást és nyújt egyéb jogi szolgáltatásokat.

Irodánk munkatársai emellett jelentős tapasztalattal rendelkeznek a klasszikus polgári jog területén is, így magánszemélyek számára segítséget nyújtunk ingatlan és termőföld adásvételekben, munkajogi kérdésekben vagy akár a családjogi vitákban, házassági bontóperekben is.

Mottónk

"Ugyanazokért az alapvető emberi célokért dolgozunk és küzdünk. Közben azonban nem vesszük észre, mennyire fontos, hogy e célok eléréséért tisztességes eszközökkel harcoljunk. Az eszközt, a módszert mindig úgy kell megválasztani, hogy lehetőleg ne romboljunk vele." Tendzin Gyaco

Nagy Ajtony Ügyvédi Iroda irodája Nagy Ajtony Ügyvédi Iroda irodája

Munkatársaink

Dr. Nagy Ajtony Csaba Dr. Nagy Ajtony Csaba

Dr. Nagy Ajtony Csaba

Irodavezető ügyvéd

A Nagy Ajtony Ügyvédi Iroda alapítója és irodavezető ügyvédje.

Jogi diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2000-ben. Korábban bölcsészettudományi tanulmányokat is folytatott, valamint csaknem egy évet élt Ausztráliában.

Szakmai pályafutását ügyvédjelöltként a Páldy, Juhász és Gyevi Ügyvédi Irodában kezdte, majd a Juhász Ügyvédi Irodában folytatta, ahol jelentős és értékes jogi tapasztalatot szerzett egykori bíráktól, valamint későbbi alkotmánybírótól is.

2004-ben szerezte meg szakvizsgáját és alapította meg a Nagy Ajtony Ügyvédi Irodát.

Ügyvédként jelentős tapasztalatot szerzett a tőkepiaci és értékpapírjog és médiajog, valamint a csoportszintű vállalati jogi tanácsadás területén. Állandó ügyfelei között egyaránt megtalálhatóak befektetési vállalkozások, alapkezelők, építőipari vállalkozások, filmstúdiók, valamint kisebb vállalkozások ugyanúgy, mint állami tulajdonú intézmények. A legjelentősebb országos médiumokban töltött be igazgatósági és felügyelőbizottsági tisztséget, valamint nyolc évig volt az egyik legnagyobb magyar építőipari vállalkozás felügyelőbizottságának elnöke. Éveken át volt választottbíró a Pénz- és Tőkepiaci Állandó Választottbíróságon.

Jelenleg a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

Angolul tárgyalási szinten beszél.

Dr. Haász Diána Dr. Haász Diána

Dr. Haász Diána

Ügyvéd

Jogi diplomáját 2009-ben a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, ezt megelőzően közgazdászként a Széchenyi István Egyetem Gazdálkodási Karán szerzett diplomát 2005-ben. Szakmai pályafutását ügyvédjelöltként a Juhász Ügyvédi Irodában kezdte, ahol jelentős tapasztalatot szerzett a klasszikus polgári jog, valamint a települési önkormányzati jogalkalmazás területén.

A Nagy Ajtony Ügyvédi Irodában előbb ügyvédjelöltként, majd a szakvizsga letételét követően alkalmazott ügyvédként tevékenykedett, majd 2015-től az iroda tagjaként folytatta tevékenységét. A legjelentősebb országos médiumoknál főként társasági-, munka- és média jogi területen szerzett széleskörű gyakorlati tudást. Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Jogi Továbbképző Intézet Családjogi szakjogász-, valamint a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának Pszichológiai Intézet pszichológus képzésén folytat tanulmányokat.

Mottója: Maradj a jelenben. Semmit nem tehetsz, hogy megváltoztasd a múltat, a jövő pedig soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek eltervezed.” Milman Dan

Jelenleg a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

Kérdezzen minket!